lørdag den 4. december 2010

Paavi haluaa aurinko-powered Popemobile, voi vain saada yksi

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/03/the-pope-desires-a-solar-powered-popemobile-might-just-get-one/:
Muistan kuinka W sanoi amerikkalaiset olivat riippuvaisia fossiilisista polttoaineista? No, Joseph Aloisius Ratzinger (paremmin tunnettu miehistön '265-Cal ") on riippuvainen uusiutuvaa energiaa . Ensin hän oli valosähköiset paneelit asennetaan katolle auditorio Vatikaanissa. Sitten hän oli aurinko jäähdytysjärjestelmä sisäänrakennettuna Vatikaani kahvilassa. Nyt paavi haluaa hänen matkapuhelin luodinkestävä kuori on aurinkoenergialla. Vaikka olimme kiva nähdä PV solujen rokkaamasta katolla mukautetun Benz, he luultavasti ei virtaa paljon enemmän kuin hänen DC paavin lukuvalot - sitä varten me toivotaan että menee käytännön Reitti ja asentaa PV array päälle Popegarage ja yksinkertaisesti mehut paristot välillä istuntojen nöyrästi vilkuttamiseen vilisee massoja. Mitä hän ja hänen crack tiimi energia-asiantuntijat keksiä, olemme varmoja, että voit lukea kaikki siitä seuraava määrä auringon energia on Vatikaanin, kirja, joka todella on olemassa.

[Kuva miksattu katoliselta Westminsterin flickr ]

Paavi haluaa aurinko-powered Popemobile, voi vain saada yksi alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 joulukuu 2010 22:09:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Autoblog Green | lähde Washington Post | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar