lørdag den 4. december 2010

Tyhjennä lanseeraa uuden kotona WiMAX reitittimen integroitu WiFi

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/04/clear-launches-new-at-home-wimax-router-with-integrated-wifi/:
Hei, älä kolhi nimeäminen insinöörit - "Clear Modem WiFi" yksinkertaisesti toimii. Itse asiassa se on virallinen nimi Clear uuden kotona WiMAX -modeemi (sama, joka lensi FCC jo syyskuussa), jonka tarkoituksena on tuoda 4G valtaväylä yhdeksi kotiin niin vähän kuin 35 dollaria kuukaudessa. Mukaan toimijan, se all-in-one ratkaisu, joka on "noin koko kirjan" tarjoavat 4G vastaanotto sekä sisäinen 802.11b/g/n reititin jakaa näitä aaltoja koko kodin ilman erillinen WLAN reititin. Se on saatavissa tänään paikallisesta Vapaa -tavaratalo, 120 dollaria suoraan hintaan tai 7 dollaria kuukaudessa vuokra korko. Lisäksi Clear kotipalvelu asiakkaat voivat lisätä kotiin puhepalvelun rajattoman paikallis-ja kaukoliikenteen soittamalla Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Puerto Ricossa, ja lisää 15 simpukoita kuukaudessa. Niin, ja jos matematiikkataidot ovat hitusen sumea, me Suosittelen ostamaan, jos aiot pitää palvelua yli 17 kuukautta. Ole hyvä.

Jatka käsittelyssä Clear julkaisee uuden kotona WiMAX reitittimen integroitu WiFi

Tyhjennä lanseeraa uuden kotona WiMAX reitittimen integroitu WiFi perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 joulukuu 2010 11:11:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Tyhjennä | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar