lørdag den 4. december 2010

Puhekupla-muotoinen Puhu-er nyt myynnissä, otamme kuunnella

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/04/speech-bubble-shaped-speak-er-now-on-sale-we-take-a-listen/:
Jopa tunnettu pistorasiaan kuin Art Lebedev Studios , on vaikea saada omituinen, design-centric tuotteita vuonna kaupallistetaan, rotu-to-bottom maailmassa. Aivan liian usein unia kuolee tuotantolinja, ja jotkut parhaista suunniteltu vaihdetta maailman karsinoissa suunnitteluasteella. Tavalla tai toisella, Sherwood Forlee ja Mihoko Ouchi ovat onnistuneet voittamaan perinteisen tuotannon rajoitukset ja saatettava tämä erityisesti mielikuvitusta elämään. Jos sinun muistaa, olemme kuulleet. 'S Puhu-er jo tammikuussa tämän vuoden, ja vaikka tiesimme suunnitelmat olemassa toimitukset alkavat 'em loppukäyttäjille ennen aamunkoittoa 2011 pidimme terve taso epäilyksen - ei ole mitään aivan kuten sydän-wrenching kuin ottaa kupla puhkesi, kun ratcheting ota toivoo jopa liian korkea, tiedäthän? Tänään olemme innoissamme sanoa, että Puhu-er on nyt kuljettava niille, joilla on 99,95 dollaria ylimääräistä, ja jos välität kuulla, mitä mieltä me olemme kaikkein awesome asettaa desk puhujat tällä planeetalla on koskaan nähty, pää aivan viime tauko.

Jatka käsittelyssä Puhe kupla-muotoiset Puhu-er nyt myynnissä, otamme kuunnella

Puhekupla-muotoinen Puhu-er nyt myynnissä, otamme kuunnella perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 joulukuu 2010 17:25:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Puhu-er | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar