søndag den 28. august 2011

Galaxy S II LTE ja Galaxy tab 8,9 LTE ​​ilmoitti, asetettu debyytti IFA

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/28/galaxy-s-ii-lte-and-galaxy-tab-8-9-lte-announced-set-to-debut-a/:

Galaxy S II LTE ja Galaxy tab 8,9 LTE

No, jos luulit Samsung tehtiin säätämistä Galaxy S II , olitte hyvin väärässä. Korealainen yritys valmistautuu paljastaa Galaxy S II LTE IFA Berliinissä tällä viikolla ohella LTE version edelleen vaikeasti Galaxy tab 8,9 - ja me siellä saada joitakin käsiä ajoissa. Molemmat laitteet ovat urheilu päivitetty dual-core prosessori pyörii 1,5 GHz, kun taas S II on myös saada koko kolahtaa ja liikkuvat jopa 4,5-tuumainen näyttö. Tab pysyy muuten ennallaan, rokkaavaa sama 1200 x 800-näyttö ja Super-hoikka (8.6mm paksu) suunnittelu. Oikeasti, emme tiedä mitä muuta sinun tulee tietää - 4G LTE ja over-the-top prosessori? OK, ehkä hinta ja saatavuus olisi mukavaa, mutta sinun täytyy vain tyytyä joitakin PR nyt. Check it out tauon jälkeen.

Jatka lukemista Galaxy S II LTE ja Galaxy tab 8,9 LTE ilmoitti, asetettu debyytti IFA


Galaxy S II LTE ja Galaxy tab 8,9 LTE ilmoitti, asetettu debyytti IFA alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 elokuu 2011 12:32:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar