søndag den 28. august 2011

HTC HD2 pitää vetreä Mango RTM ja custom ROM, näyttää selvästi viimeisen esteensä (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/28/htc-hd2-keeps-spry-with-mango-rtm-and-custom-rom-looks-to-clear/:


Te todennäköisesti tiedätte HTC HD2 kuin puhelin, joka vain ei voida pitää aiemmin. Vaikka se alkoi elämän kanssa Windows Mobile 6.5, se on koska tapasi voitollisen kanssa Android, MeeGo, ja viimeksi ... nodos . Nyt, kun vuoto Windows Phone Mango RTM , asiat ovat noin lämmetä uudelleen. Ensinnäkin olemme törmännyt video, joka osoittaa selkeästi HD2 gobbling up version 7720 tämän trooppisen hedelmän ilman hetkeäkään. Myös xda-kehittäjät jäsentä YukiXDA ja xboxmod vapautamme oman käsityksensä ROM perustuu tässä julkaisussa. Molemmat hankkeet ovat tällä hetkellä jarruttaa OS kyvyttömyys kunnolla tunnistaa puhelimen microSD-kortin, mutta se näyttää olevan viimeinen vaihe ennen täyden mittakaavan julkaisu. Jos olet kiinnostunut, tarkista video tauon jälkeen ja varmista, että kirjanmerkin lähde linkkiä. Elämä on saamassa paljon muuta mielenkiintoista oman HD2.

Jatkaa lukeneisuus HTC HD2 pitää vetreä Mango RTM ja custom ROM, näyttää selvästi viimeisen esteensä (video)


HTC HD2 pitää vetreä Mango RTM ja custom ROM, näyttää selvästi viimeisen esteensä (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 elokuu 2011 14:07:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink WMPoweruser | lähde XDA-Developers | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar