søndag den 28. august 2011

Weird Science torjuu sperma matala-status kaverit

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/cn9GklouuTk/weird-science-rejects-the-sperm-of-low-status-mates.ars:



Sosiaalinen alaistensa riski rejection-niiden sperman: Kanat ei tarvitse olla liian nirso noin joille ne perämies kanssa, he silti käyttää jonkin verran valvoa kuka isiä niiden jälkeläisiä. Kanat on kyky poistaa sperma, joka on juuri jätetty niihin. Nyt tulee sana, että kanat ottaa sosiaalista asemaa mies huomioon päättäessään, mitä spermaa jotta heittää. Huolimatta siitä, että "malleja siittiöiden käyttöastetta naaraat on vaikea osoittaa", kirjoittajat onnistui mitata sekä määrän siittiöitä, joka on tullut ulos ja mitä se edustaa kannalta murto-osa kokonaismäärästä hylätään sperma ("heittoistuimet intensiteetti," niiden kannalta). Urokset, jotka ovat alempana nokkimisjärjestyksessä kärsivät eniten ulosheittoaukon intensiteettiä.


Tuntuu helpompi vastata "Joko ollaan perillä?" myöntävästi kotimatkalla: tutkijat ovat nyt tulleet toimeen " paluumatkan vaikutus ", joka on tunne että tulee kotiin kaukainen kohde menee nopeammin kuin sinne oli ensimmäinen paikka. Jälkeen osoittaa, että se koskee matka polkupyörällä ja bussilla, ja vaikka ihmiset yksinkertaisesti katsomassa joku muu matka, tekijät olivat jotkut paluumuuttoa eri, yhtä kaukana reittiä. Paluumatkalla vaikutus vielä tapahtunut. Kirjoittajat ehdottavat, että useimmat ihmiset aliarvioivat matkaan ennen sitä, luo vaikutelman, että se kestää kauan. Tämä vaikutelma sitten perustaa ne kokea tuottoa kuin lyhyempi, vaikka se ei ole.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar