søndag den 28. august 2011

Eyeborg elokuvantekijä tulipalot up silmä-cam dokumentoida kärjessä protetiikka (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/28/eyeborg-filmmaker-fires-up-eye-cam-to-document-cutting-edge-pros/:

Eyeborg

Vuoden 2008 lopulla elokuvantekijä Rob Spence , kiinnitti huomiota, kun hän ilmoitti suunnitelmasta hillo videokamera hänen kallo korvaamaan silmän hän hävisi valitettava onnettomuus. Sen sijaan kameran liittämistä hänen aivot, Spence pyrki tulla ns "lifecaster," tallennus syövät ulkoinen laite. Nyt hänen Bionic silmä on käynnissä, ja hän jopa kumppanuuteen kanssa pikku yritys nimeltä Square Enix luoda dokumentti state-of-the-art proteesien ja kybernetiikan. Lyhytelokuva, upotettu tauon jälkeen, sai tehtäväkseen Juhlistaakseen Deus Ex: Human Revolution. Mutta tämä ei ole vain joitakin liian pitkiä mainoksessa peli, se on vakava tutkia kärjessä jalka, käsivarsi, ja silmä tekniikkaa. Check it out alla, mutta varoitan - on olemassa muutama kuva, joka ei ehkä istu hyvin heikomman vatsat.

Jatka lukemista Eyeborg elokuvantekijä tulipalot up silmä-cam dokumentoida kärjessä protetiikka (video)


Eyeborg elokuvantekijä tulipalot up silmä-cam dokumentoida kärjessä protetiikka (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 elokuu 2011 16:38:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Eyeborg Project | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar