søndag den 28. august 2011

HealthTech FAIL: Lessons for yrittäjiä Terveys startups Gone pieleen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/XA8lowyYbz0/:

Train Wreck

Toimittajan huomautus: Tämä guest viesti oli kirjoittanut Dave Chase, toimitusjohtaja Avado.com , potilaan suhde rahastoyhtiö, joka oli TechCrunch Häiritä finalisti . Aiemmin hän toimi liikkeenjohdon konsulttina Accenturen terveydenhuollon käytännön konsultoinnista 25 sairaalaa ja oli perustaja Microsoftin Health liiketoimintaa. Voit seurata häntä viserrys @ chasedave .


HealthTech on jatkuvasti kasvava ala, mutta 1000000000dollari allas pääomasijoittajien kaadetaan startup viime vuoden aikana, terveys vain yritykset saivat noin 3 prosenttia kyseisestä kokonaismäärästä. Ei monet HealthTech startups on pystynyt varmistamaan näitä suuria venture kierrosta, mutta viime viikolla korosti voimakkaasti toista HealthTech yritys, joka näyttää tekevän oikein: Zocdoc, joka nosti 50 miljoonan dollarin kierroksella DST aiemmin tässä kuussa, ja tarjosi muutaman takeaways varten startups haluavat oppia Zocdoc kokemuksista. ( Katso viesti täällä .


Kuten edellä venture numerot Rip virkaa näyttää, monet startups todellakaan ole osoittaneet samaa viisautta Zocdoc on osoittanut, mikä on johtanut yhä useammat HealthTech vikoja viime vuosina. Eräs tuore tutkimus erityisesti korostaa tätä ilmiötä. Kun haastattelemalla 110 digitaalinen terveys yrittäjiä, RockHealth äskettäin julkaissut tulokset tutkimuksesta osoittaa irrota välillä yrityksiä, jotka ovat itse palaveriin rahoitusta ja monet ovat tulleet esiin tyhjä.


Tämä irrottaa valottaa päälle, miksi niin monet HealthTech yritykset eivät ole tehdä vaikutusta, tai ovat joutuneet läpikäy merkittävää kääntyy selviytyäkseen. Alla joitakin alkuun syitä HealthTech Käynnistys ei onnistu:


Ei ole erityisiä Focus tai Hyväksyminen piste


On hyvin dokumentoitu, että siinä ei keskitytä tappaa startup ovatko ne terveydenhuollon tai ei, mutta se on erityisen yleistä terveydenhuoltoa. Terveydenhuollon teollisuus kärsii runsaasti kipupisteitä ja on vakava tarve häiriöitä, joten on houkuttelevaa uusille aloittaville yrittää ratkaista niitä kaikkia tehdä suurin vaikutus. Nämä startup ovat unohdetaan vanha sanonta siitä, miten syödä elefantti - yksi purema kerrallaan. Liian monet startups ovat pureminen pois enemmän kuin he voivat pureskella. On parasta valita yksi merkittävä kivun valitse osoite ja mennä sen kanssa.


Odotettu kuluttajille mahdollisuuden maksaa


Lukuun ottamatta laihtuminen ohjelmia, ei ole paljon esimerkkejä kuluttajat maksavat suoraan terveyspalveluissa. Ajan myötä tämä todennäköisesti muuttuu enemmän taakka terveydenhuollon kustannuksia saa siirtää kuluttajille korostettiin II osan Healthcare Häiriöt sarja (ks. linkit alla). Kuitenkin olisin hyvin varovainen minkä tahansa liiketoiminnan odottaa saada kuluttajat maksavat lyhyellä aikavälillä.


Odotettu kuluttaja syöttää paljon tietoa


Vaikka uskon oli suurempi syy, miksi Google Health epäonnistui , odottavat kuluttajat syöttää tietoja on yksi suurista tekijöistä miksi Personal Health Records (PHR) on epäonnistunut saamaan mielekäs veto. Useimmat PHRs luottaa syöttävän henkilön tiedot ja harvat ovat valmiita tekemään niin.


Pakollinen valtavia summia


Tämä yleensä tapahtuu kupla jaksoja, jolloin siellä oli suuri visio ja vaahtoava rahoituksen markkinat heitti valtavia rahasummia. Loppujen lopuksi he eivät olleet kestäviä toimilupia.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar