torsdag den 27. oktober 2011

Dell Latitude ST tablet saa virallista epämääräisiä lehdistötiedote, kuolleita linkkejä (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/27/dell-latitude-st-tablet-gets-official-with-vague-press-release/:


Muista, että Latitude ST että Dell antoi meille vilkaista on aiemmin tällä viikolla? No se on hidastumassa inching matkalla kohti virallista julkaisupäivää, näkyvän Dellin yhtiön blogissa varhain tänä aamuna. Windows 7-pohjainen yritys tablet on powered by Intel Atom-prosessori ja sisältää 10-tuumainen monikosketusnäyttö kanssa kynä, WiFi, mobiililaajakaista vaihtoehtoja, eteen ja taakse kameroita ja mikrofoni. Myös kestävyys ominaisuuksia, kuten Gorilla Lasi ja kumipuskurin, jotta se voi selviytyä iskuja, joissa on muhkeat Office matot. Port yksityiskohdat ovat melko epämääräinen PR, vaikka USB, HDMI ja SD-kortinlukija saavat 15 sekuntia of Famen promo video. Myös turvatekijöitä, kuten kauko-kovalevy pyyhkiä, Microsoft Bitlocker tuki (tämä on Windows 7 tablet, kun kaikki) ja Kensington-lukko. Hintatiedot ovat poissa ja tuotesivulla ei ole elää ihan vielä (vaikka se ei estänyt Dell mistä linkittää sen blogikirjoitus), mutta näyttää siltä, ​​että voisimme nähdä nämä aluksen heti marraskuussa 1st. Valmis saat napauttamalla ja piirroksen? Hyppää ohi tauko yritys montaasi, jossa on lääkäreitä, kasvattajia ja puku-urheilun liiketoiminnan ammattilaisia.

Jatka lukemista Dell Latitude ST tablet saa virallista epämääräisiä lehdistötiedote, kuolleita linkkejä (video)


Dell Latitude ST tablet saa virallista epämääräisiä lehdistötiedote, kuolleita linkkejä (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 27 lokakuu 2011 05:14:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Dell yhteisön | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar