torsdag den 27. oktober 2011

Righthaven osuma suurin hieno vielä: 119,488 dollari

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/T1TJbEricyI/righthaven-hit-with-largest-fine-yet-119488.ars:


Nevadan homegrown Copyright Troll, Righthaven, alkoi elämä on suunnitelma säästää sanomalehden liiketoiminnan kautta rikkomisesta oikeusjuttuja-mutta lähes huikea epäpätevyys on jättänyt yhtiön vastaanottavana hienoja jälkeen hienon liittovaltion tuomarit. Tänään, Righthaven iski uusi hieno 116718dollari oikeudenkäyntikuluja ja 2770 dollari kustannuksia.


Tapauksessa Righthaven vs. Thomas DiBiase, oli toinen pikku-rikkomisesta vaateista Righthaven. Yritys yleensä käyttää oikeusjuttuja poimia asutusta muutama tuhat dollaria, mutta DiBiase kieltäytyi sopia maksamisesta. Sen sijaan hän lawyered ylös - ja onnistui saamaan tapauksessa hylkäsi 22. kesäkuuta perustuu siihen, että Righthaven ei itse omista tekijänoikeuksia, joiden vetäjinä haastaa ihmisiä. (Katso ensimmäinen kommentti "huikea epäpätevyyttä.")


Tämä tarkoitti sitä, että Righthaven saattaa velkaa asianajokulut voidaan DiBiase n oikeudellinen joukkue. Liittovaltion tuomari Roger Hunt of Nevada tänään totesi, että 116,718 dollari maksu pyynnön, että joukkue oli "kohtuullinen ja tarpeellinen", ja hän löi Righthaven sen suurin sakko mennessä.


Ja huonot uutiset putoaa. Erillisessä tapauksessa Righthaven vs. Newsblaze Asianajotoimisto varten Randazza Legal Group-joka on jo voittanut useita pienempiä palkintoja Righthaven mutta on ollut jonkin verran vaikeuksia saada maksettu tänään jättänyt pakotteita liikettä vastaan ​​avain Righthaven neuvon, Shawn Mangano.


Seuraamuksia liike väittää, että "Righthaven n riita kampanja tässä asiassa (ja tässä kaupunginosassa) on ylittänyt innokas asianajo ja on tullut harmillinen, tarpeettomasti kerrannaisvaikutuksia, ja tarkoituksella tuhlaileva", ja se kysyy $ 11,925,50 sakot. Perustiedot väite: Mangano on pitänyt tehdä oikeudellisia perusteita Righthaven n monista tapauksista jotka on perusteellisesti litigated ja ampui alas muissa tapauksissa.



Onko Mangano on valvoa tämän oikeudenkäynnin tai vain seuraavat Righthaven n Svengali kaltainen tilauksia, hän on moninkertaistunut menettely tässä kaupunginosassa kohtuuttoman vastoin selvä ennakkotapaus, ja vilpillisessä mielessä (tai ainakin piittaamattomasti). Avustajana kirjaamisen aina, kun Righthaven väitteet on irtisanottu jos hänellä seisoo, hän on tietoinen ratkaistaan ​​ennakkotapaus tämän piirin, joka on sopusoinnussa lain yhdeksännen Circuit. Saat Mangano on edelleen johdonmukaisesti vastustavat näitä johtosäännöt ja tuomioita, etsien joko kohtelu olisi johdonmukaista Righthaven seisoo tästä District, tai siitä aiheutuu viivästystä ja taloudellista haittaa päälle Righthaven n vastaajien, on kohtuuton ja haitantekona käyttö kontradiktorisen menettelyn.



Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar