torsdag den 27. oktober 2011

Sony ostaa pois Ericssonin osuuden yhteisyrityksen, sillä selvä kymmenen vuoden jälkeen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/27/sony-buys-out-ericssons-stake-in-joint-venture-assumes-ownersh/:


Me kaikki näimme sen tulevan , ja totta tosiaan, se on vihdoin tapahtunut. Kun kaikki huhut ja läpinäkymätön kommentit , Sony on juuri ostanut pois Ericssonin osuus Sony Ericsson, tehokkaasti olettaen omistus koko hanke. Ericsson vahvisti buyout tänä aamuna ja lisää, että se saa käteishintaan € 1050000000 vastineena 50 prosentin osuuden. Sony puolestaan ​​on nyt mahdollisuus yhdistää älypuhelimet tiukemmin sen arsenaali tablets, kannettavat tietokoneet ja pelilaitteiden. Sopimus antaa Sony IP rajat lisenssisopimuksen ja omistus "viiden keskeisen patenttiperhettä" liittyvät langattoman teknologian, vaikka leveys tämä kattavuus jää epäselväksi. Erottaminen ei saada päätökseen kuitenkin vasta tammikuussa 2012 odotettaessa hyväksyntää. Etsi lisää yksityiskohtia täynnä PR kariuduttua.



[Kiitos kaikille, jotka lähetetään tämän]

Jatka lukemista Sony ostaa pois Ericssonin osuus yhteisyrityksestä, sillä selvä kymmenen vuoden jälkeen


Sony ostaa pois Ericssonin osuus yhteisyrityksestä, sillä selvä kymmenen vuoden jälkeen alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 27 lokakuu 2011 03:02:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar