torsdag den 27. oktober 2011

Skype Desktop SDK tuoda videopuhelut kolmannen osapuolen apps

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Z91jmUhM50k/skype-desktop-sdk-to-bring-video-calling-to-third-party-apps.ars:


Skype on käynnistämässä kehittäjä esikatsella SkypeKit työpöytä-SDK, joka sisältää tuen videopuheluihin. SDK, joka mahdollistaa kolmannen osapuolen työpöydän sovelluksia natiivisti sisällyttää Skype video chat-toimintoja, ottaa Skype askeleen lähemmäs kohti irrottamista suosittu palvelu yrityksen oman client-ohjelmisto.


Suljettu beta SkypeKit SDK lanseerattiin viime vuonna. Tuolloin se oli vain tuettu Linux-käyttöjärjestelmän ja oli tarkoitettu ainoastaan ​​käytettäväksi mobiili-ja sulautettujen laitteiden. Tavoitteena oli mahdollistaa aiempaa laajemman Skype integroimisen kulutuselektroniikan tuotteissa, kuten televisiot. SkypeKit SDK Beta myöhemmin laajennettu kokeellisen versiot Windows-ja Mac OS X.


SkypeKit SDK laitteiden vihdoin syntyi suljettu beta kesäkuussa. Tällä viikolla Skype on seuraavana kanssa kehittäjä esikatsella uusia SkypeKit varten Desktop SDK. Ennen Tämän SDK, perinteiset kolmannen osapuolen Desktop Applications että halusi toimimaan yhdessä Skypen verkon täytynyt turvautua asettaa julkisen API paljasti yhtiön virallinen asiakas. Tämä tarkoitti sitä, että käyttäjien piti erikseen asentaa virallista asiakas ja sen on pyörittävä taustalla.


Uusi SkypeKit varten Desktop SDK ei ole rajoituksia vanhan Skype API. Se mahdollistaa työpöydän sovelluksia on natiivi tuki Skype kommunikaatioprotokollien lukien video chat, ilman virallista asiakas. Lisäksi mahdollistaa tiivis Skype yhdentymisen erilaisia ​​tuotteita, kuten PC-pelejä, se avaa myös oven muiden valmistajien vaihtoehtoja Virallinen asiakkaalle.


Skypen kehittäjien sivuilla esiin Multiprotocol Trillian chat client yhtenä sovelluksia on jo hyödyntää uuden SDK. Trillian kehittäjä Cerulean Studios, joka sai jo pääsy SDK, julkaisi Skype-yhteensopivia beta Windows elokuun lopussa. Se on ensimmäinen versio Trillian, joka tarjoaa Skype integraatio sans virallinen client.


Yhä useammat laitteet, joissa on sisäänrakennettu eteenpäin suunnatut web viittaa siihen, että on olemassa suuri mahdollisuus videochat tarjoajille. Vaikka Skypen videopuhelut protokolla on kaukana avoin standardi, saatavuus SDK kolmannen osapuolen kehittäjät voisivat edistää vakiinnuttaa yhtiön palvelun tekemällä sitä laajemmin saatavilla.


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar