torsdag den 27. oktober 2011

FingerFlux järjestelmä käyttää magneetteja lisätä näkövammaisille palautetta kosketusnäyttö

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/26/fingerflux-system-uses-magnets-to-add-tactile-feedback-to-touchs/:


Olemme nähneet useita ja pyrkimyksiä , jotka lupaavat tehdä kosketusnäytöt enemmän tuntoon , mutta mikään aivan kuten tämä ns FingerFlux kehittämä tutkijaryhmä Saksan Aachenin yliopistossa. Se koukku on kerros magneetteja, jotka sijaitsevat alle kosketusnäyttö ja reagoida yksinkertainen sormustin, että käyttäjän on käytettävä. Vaikka kyseisen varustus voidaan pitää hieman haittapuoli, se avaa useita mielenkiintoisia mahdollisuuksia - myös kyky piirtää sormella kohti kohdetta näytössä, ja "lukita" se tietyllä alueella. Mitä erityisesti avain on kuitenkin se, että olet myös tuntea hieman palautetta ennen kuin edes koskettaa näyttöä - toisin kuin muut kokonaan näytön optiot - mikä voisi voisi voit käyttää jotain mediasoitinta valvontaa voimatta todella katsot puhelimen. Tietenkin se kaikki on edelleen pitkä tapoja olemasta kutistunut alas puhelin-koon, mutta tutkijat eivät ole toimiva prototyyppi on pöydässä laite. Check it out in videon tauon jälkeen.

Jatka lukemista FingerFlux järjestelmä käyttää magneetteja lisätä näkövammaisille palautetta kosketusnäyttö


FingerFlux järjestelmä käyttää magneetteja lisätä näkövammaisille palautetta kosketusnäytöt alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 lokakuu 2011 20:56:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Hack a Day | lähde Aachen University (PDF) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar