torsdag den 27. oktober 2011

Tietokoneen komponentteja saattaa jonain päivänä kierrättää omia hukkaan lämpöä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/26/computer-components-may-one-day-recycle-their-own-wasted-heat/:

magneettinen tunnelin kytkin Kuvittele tietokone, joka ei ole vain suunniteltu "käsitellä", että tuotettu lämpö sen komponenteista, mutta joka todellisuudessa käyttää tätä tuhlattua energiaa valtaan joitakin sen korkean teknologian sisäosat. Se on potentiaalia uuden löydön pois fyysiset ja tekniset Institute (PTB) Braunschweig, Saksa. Tutkijat löysivät he kutsuvat tunnelin magneetto lämpömittarilla jännite, pääasiallisesti, että kuumentamalla toisen puolen magneettinen tunnelin rakenne (eri kytkimiä löytyy magneettinen RAM ja johtajat kiintolevyt) he voivat kontrolloida sähkövirta poikki sen napoihin . Kytkimet silti on saatava käyntiin sovittamalla napaisuus molemmin puolin eristävä ja magneetti voileipä, mutta lämmitys yksi napa loisi potentiaaliero ja se kuluttaa osan siitä energiasta, muuten saattaa saada hajallaan siili. Olemme vielä vuosien päässä näkemästä tätä teknologiaa minkäänlaiseen toimintaan tuotteita ja rehellisesti, emme ole täysin varma, ymmärrämme miten tarkalleen se toimisi, mutta se kuulostaa juuri sellainen potentiaali-pakkaus innovaatio että (melko paahteinen) Kierrosten kipeästi.

Tietokoneen komponentteja saattaa jonain päivänä kierrättää omia hukkaan lämpöä perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 lokakuu 2011 18:07:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink ExtremeTech | lähde PTB | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar