tirsdag den 30. november 2010

Apple pakottaa PhotoFast luopua 256 päivityspaketin MacBook Airs

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/30/apple-forces-photofast-to-abandon-256gb-upgrade-kit-for-macbook/:
Muista, että Peppy jälkimarkkinat 256 SSD päivittää PhotoFast että helposti savustettu (paperi anyway) SSD löytyy Applen uusin MacBook Air? Se on pysähtynyt, kun Applen pyynnöstä ennen kuin se koskaan tuli myyntiin, samoin kuin HyperMac paristot ennen sitä. 9to5Mac ilmoitettiin ensimmäisen uutinen perustuu lähteeseen lähellä yritystä ja me vain vahvisti sen suoraan PhotoFast GM2_SFV1_Air tuotepäällikkö. Vaarassa menettää pääsyn Applen tuotteiden lisensointiin ohjelma oli aivan liian vakava uhka sivuuttaa. Joten, nauti 160MBps max SSD siirtonopeus MBA omistajat, saat että 250MBps sarja read / write hidastustöyssy vain, kun Applen hyvä ja valmis antamaan sitä itse - mahdollisesti aikaisemmin, emme kertoneet, jos PhotoFast annetaan vihreä valo uudelleen myyntiin, kun Toshiban SSD moduulit (Applen MBA kumppani ) ovat ostettavissa.

Apple pakottaa PhotoFast luopua 256 päivityspaketin MacBook Airs perin ilmestynyt Engadget on ti, 30 marraskuu 2010 04:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink 9to5Mac | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar