tirsdag den 30. november 2010

LG Star osoittaa jälleen, joustaa sen Tegra 2 lihas kameran

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/30/lg-star-shows-up-again-flexes-its-tegra-2-muscle-for-the-camera/:
Tämä high-end Android älypuhelin LG näennäisesti tarkoitettu julkaisu ensi vuoden alussa on tehnyt toisen ulkonäköön - ja tällä kertaa, UI: n kaikkien näkyvillä ja näyttää meille muutamia temppuja. Näyttää ns Star on käynnissä variantti LG: n tavallista Android iho, paremmin tai huonommin, ja erityisesti esitetty laite pois Phandroid n foorumeilla täällä on täynnä Froyo - outo valinta 4 tuuman peto käynnistäminen vuonna 2011 Maustekakut nurkan takana, ehkä, mutta emme todellakaan halua laittaa sitä aiemmin heitä. Omistaja (joka itse asiassa väittää kaksi hallussaan) oli ystävällisesti ajaa se läpi Quadrant, jotka tuottavat pisteet 1759 - loistava kannan laite, ja pisteet, että saat varmasti läpi katon, kun hakkerit saavat kädet näitä asioita ja alkaa trimmata rasvaa. Välillä tämä LU3000 , ja että nimeämätön LTE laite Verizon, nämä kaverit voivat olla vakavia Android voima '11, ei ne?

LG Star osoittaa jälleen, joustaa sen Tegra 2 lihas kameran alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 30 marraskuu 2010 02:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Phandroid | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar