tirsdag den 30. november 2010

Panasonic tyytyväinen törmäystesti kuluttajat handheld pelaamista Jungle

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/30/panasonic-welcoming-crash-test-consumers-to-the-handheld-gaming/:
Vuonna mielenkiintoinen ja tärkeä konsolin käynnistää, Panasonic on saavuttaa ulkopuolella kertaiseksi ja haluavat jotkut valitset Yhdysvaltain kuluttajat testata sen tulevan Jungle pelaamista kannettava . Ei tietoja testiohjelma annettiin, ja se ei ole paljon tapa uutisia, mutta se on kaikkein olemme kuulleet pois Panasonic, koska se ilmoitti online-pelaamista-centric kannettavien lokakuussa - emme vielä tiedä milloin Jungle laskeutuu tai kuinka paljon se maksaa. Ainakin Panasonic ei ole lyhyt itsearviointiin: "Me tiedämme muut yritykset siellä on perinteinen käsin pelaamista kuulu ... Olemme tekemässä jotain aivan erilaista." Et voi kiistää, että meidän täytyy vain odottaa ja katsoa, jos Panasonic voi vetää sen pois.

Panasonic tyytyväinen törmäystesti kuluttajat handheld pelaamista Jungle perin ilmestynyt Engadget on ti, 30 marraskuu 2010 13:58:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink CNET | lähde Bloomberg | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar