tirsdag den 30. november 2010

FCC tutkii Comcast / Netflix estää uhka, Level 3 vastaa kuin analyytikot säestää

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/30/fcc-looking-into-comcast-netflix-blocking-threat-level-3-resp/:
Uutiset että Comcast oli uhannut estää Internetin runkoverkossa Level 3 , joka on yksi niistä yrityksistä tuottaa Katso heti virtoja, käännekohtaa alan eilen. Net neutraalisuuden kannattaa suunnattu niin taisteluun, Comcast vaati se oli vain valvoa samoja järjestelyjä muihin verkkoihin kiinni mennessä, kun Roger Ebert ja me muut fretted yli Netflix-yhteys. Tänään, Level 3 antoi vastauksen Comcast, väittäen sitä "häiritsevää perustavanlaatuisesta asiasta", joka on vapaasti käyttää kaikkia Internetin sisällöstä asiakkailleen. Samaan aikaan, monikanava News huomauttaa teollisuuden analyytikot sanovat Level 3: n vaatimukset liikenteen syrjintään ", näyttävät olevan perusteettomia" kun VideoNuze editori Richmond olettaa Level 3 voi olla "tarjouksen liian aggressiivisesti Netflix liiketoiminta ja yrittää nyt saada takaisin." Useimmat vahingollista Level 3: n väite on omia sanoja riita, jossa se vaati korvausta siitä Cogent käyttää liikaa sen verkon kaistanleveyttä:
"Esimerkiksi Cogent oli lähettämässä paljon liikennettä tason 3 verkkoa kuin tason 3 oli lähettää Cogent verkkoon. On tärkeää pitää mielessä, että liikenteen saamat Level 3 on peering-suhde on muuttanut toiseen Level 3: n verkon huomattavan kustannuksella. Yksinkertaisesti sanottuna tämä tarkoittaa, että maksamatta, Cogent käytti paljon tason 3: n verkossa, paljon enemmän aikaa, kuin päinvastoin. tarkastuksen jälkeen päätimme, että se oli epäreilua meitä voitaisiin tukea Cogent liiketoimintaa. "
Beyond analyytikko mielipiteitä ja teeskentelyn kysymys siitä, onko Comcast on valta asettaa hinnoittelua pääsyn verkkoon, luo tietullit Taso 3 on syyttäen sitä on, on vielä kysymys. Tämä varmasti tulevat pelaamaan FCC, jossa puheenjohtaja Julius Genachowski mainittu tämänpäiväisessä kokouksessaan, että virasto tutkii Level 3: n vaatimuksia samalla se jatkaa uudelleen liittyminen Comcast ja NBC. Sikäli kuin Netflix purojen? Turvallinen nyt, vaikka yhtiö ei kommentoi, Level 3 ei ole ainoa tarjoaja se tukeutuu pääsyä ja miten tahansa käsitellä se voisi päästä Comcast voi vaikuttaa palvelun on vielä epäselvä.

FCC tutkii Comcast / Netflix estää uhka, Level 3 vastaa kuin analyytikot säestää alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 30 marraskuu 2010 15:56:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Monikanavainen Uutiset | lähde Taso 3 vastausta , Videonuze | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar