tirsdag den 30. november 2010

BlackBerry Empatia muotoilukonseptin tuntuu pahalta, että olet juuttunut käyttää BlackBerry

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/29/blackberry-empathy-design-concept-feels-bad-that-youre-stuck-us/:
Rest helppo, ihmiset tiedämme, se on terävä alareunassa, mutta olemme varmoja tämä ei ole BlackBerry 7100: n todellinen seuraaja. Sen sijaan ns Empatia on outo tulos ja RIM rahoittaman suunnittelun projekti Art Center College of Design, joka touts sen kyky havaita tunteita sen käyttäjän ja hänen yhteystiedot. Se ei ole aivan selvää, miten tekisin, mutta yksi ratkaiseva tekijä on biometrinen palaute rengas, joka kommunikoi oman turhautumisensa puhelimen pysty kunnolla synkronoida IMAP-tilit reaaliajassa. Kaikki tämä viha ja ilo näkyy sosiaalinen kartta - värirenkaalla ilmoittaa yhteystietosi edellisen ja kuluvan tunnetiloja - joka on esitetty kokonaisuudessaan kosketusnäyttö, että voi tulla läpinäkyväksi, kun puhelin ei ole käytössä. Mieluummin Bold ja Storm , ethän? Käännä puhelin ympäri, ja puomi, sinulla yksi pelottavin pelaaja muotokuva QWERTY-näppäimistö maailma on koskaan nähnyt. Emme oikeastaan ennakoida nähdä tämän kaiverrettuja laatta verenvuoto-sydän teknologian RIM: n kokoonpano hetkenä hyvänsä ... mutta voimme varmasti nähdä hyötyä tietää, kun BBM yhteystiedot ovat valmiita asettamaan nyrkki seinän läpi. Seuraa tauko video.

Jatka käsittelyssä BlackBerry Empatia muotoilukonseptin tuntuu pahalta, että olet juuttunut käyttää BlackBerry

BlackBerry Empatia muotoilukonseptin tuntuu pahalta, että olet juuttunut avulla BlackBerry perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 marraskuu 2010 19:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Yanko Design | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar