tirsdag den 30. november 2010

Samsung vapauttaa "GPS palauttaminen" app Captivate ja muut Galaxy S-mallit

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/30/samsung-releases-gps-restore-app-for-captivate-and-other-galax/:
Näyttää Samsung ei ole vielä ratkaistu GPS suru monista sen Galaxy S malleja tavalla jokaiselle käyttäjälle - valitusten kohtuuttoman pitkät (tai mahdoton) lukko kertaa edelleen trickle tervetulleiksi postilaatikkoon tähän päivään. Tämän vuoksi ihmiset saattaisivat olla kiinnostuneita uutisista, että Samsung Mobile on Tweeting noin "GPS Palauta sovellus", että se heitetään yhteen pyyhkimiseen GPS osajärjestelmän ja tehden tehtaan tuore. Nyt me ensimmäisenä myöntämässä - emme täysin ymmärrä, miten "palauttaa" sirrillään GPS alkuperäiseen sirrillään valtio tee mitään hyvää, mutta jätämme sen Sammyn sekava jaarittelu:
"Vuoden online valvonta on runsaasti GPS tweaks että heikentää GPS: n suorituskykyä. Usein ei varmuuskopiointi suoritetaan palauttaa arvot ennen muutoksia. Samsung on julkaissut sovelluksen, joka palauttaa GPS asetukset suositellaan tehdasasetuksiin ja optinum [sic] suorituskyky . "
Oikea sitten. Se on yhteensopiva vain Captivatella ja Elävä tällä hetkellä - ei sanaakaan muuta kuin Epic 4G , lumota , tai ihastuttaa , mutta ihmiset AT & T ja T-Mobile olisi voitava napata sen pois markkinoilta.

Samsung vapauttaa "GPS palauttaminen" app Captivate ja muut Galaxy S-mallit perin ilmestynyt Engadget on ti, 30 marraskuu 2010 16:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde @ SamsungMobileUS (Twitter) , Samsung | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar