tirsdag den 30. november 2010

Virgin virallisesti ilmoittaa Project lehden iPad (plus muut tabletit ja iPhone pian)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/30/virgin-officially-announces-project-magazine-for-ipad-and-other/:
Olemme täällä Virginin paina tapahtuma Project-lehden , joka Sir Richard Branson kutsuttiin vain "ensimmäinen kokonaan digitaalinen aikakauslehti." Se käynnisti iPad ensin, sitten iPhone, mutta myös hiipi kurkistamaan app viime yönä ja huomasin rata Android tabletti tukea tulossa. Branson sanoo sisältö muuttuu jatkuvasti - ja siellä saat jopa kommentteja. Hänen mukaansa "tämä ei ole taistelua, ei sotaa, mutta tulevaisuudessa julkaista." Siellä tulee olla kartoitus ominaisuuksia iPhone-versio, jossa hankkeen päätoimittaja kuvailee vain "kaikki siistein paikkoja maailmassa kartoitetaan käyttäjät." Hinnoittelu iPad versio on vahvistettu 2,99 dollaria kuukaudessa, sovellus päivittää koko ajan uutta sisältöä ja ominaisuuksia. Kysyttäessä Rupert Murdochin Daily -päätoimittajana oli sanoa "me emme ole samanlainen ... he päivälehden olemme kuukausittainen tyyliin lehteä ... haluamme heidät vain onnea."

Virgin virallisesti ilmoittaa Project lehden iPad (plus muut tabletit ja iPhone pian) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 30 marraskuu 2010 10:59:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar