tirsdag den 30. november 2010

Dell Vostro V130 päivitetään useamman sataman, mieltymys "Hyperbaric harkinta

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/30/dell-vostro-v130-updated-with-more-ports-fancy-hyperbaric-coo/:
Takaisin kun tarkastellaan Dell Vostro V13 meillä oli muutamia valituksia, muun muassa se, että se kesti alle kolme tuntia lataus ja puuttui HDMI-portti. No, Dellin ja mennyt huolta ainakin yksi niistä asioista, sen uuden Vostro V130. Alkuperäinen ohut ja kevyt runko on pidetty hienotunteisuutta, mikä tarkoittaa, että on vielä sama vanha akku asioita, mutta Dellin piristi 13,3-tuumainen magnesium kannettavan HDMI-portti, ylimääräinen USB-liitäntään, SIM-korttipaikka, uusi Core i3 / i5 ULV-prosessori vaihtoehtoja, ja uusia Intel "Hyperbaric Jäähdytys" teknologia. Emme tiedä paljoakaan siitä, että uusi jäähdytys juttuja, mutta ilmeisesti se auttaa 0,65 tuuman paksuinen järjestelmä pysyä viileänä ja hiljainen. Niin, ja me mainita se nyt tulee, että kirkkaanpunainen sävy?! Pienyritysten kone edelleen käynnistyy vaikuttava 429 dollaria ja se on saatavilla tänään. Jos etsit lisätietoja osuma tauko koko lehdistötiedote ja galleria alla noin kiiltävä laukausta.

Galleria: Dell Vostro V130

Jatka käsittelyssä Dell Vostro V130 päivitetään useamman sataman, mieltymys "Hyperbaric harkinta

Dell Vostro V130 päivitetään useamman sataman, mieltymys "Hyperbaric harkinta perin ilmestynyt Engadget on ti, 30 marraskuu 2010 00:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar