tirsdag den 30. november 2010

Google kohtaavat EU: n virallisia kilpailusääntöjä tutkimus sopimattomat downranking haku kilpailijoiden

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/30/google-to-face-formal-eu-investigation-over-unfair-downranking-o/:
Paluumatkalla helmikuussa, Euroopan unioni ilmoitti aikovansa tutkia väitteitä vastaan esitettyjä Google että haku johtaja ei ollut ranking sen kilpailijat melko tuloksissa on toimitettu. No, että tiedonhakutehtävä näyttää paljastui ainakin jotkut vihje epäasianmukaisuudesta Googlen osa, koska se on nyt irtoa "alustava" label on tullut täysi-kilpailunrajoituksia anturi. Alkuperäisissä valituksissa tulivat EJustice.fr, Foundem.co.uk ja Microsoftin hintavertailun palvelu Ciao, ja he vielä tutkimuksen perusteella, vaikka toisen asiat, kuten Googlen ehdot mainostajille ja miten se seuraa mainoskampanjan tiedot, on myös tarkasteltava. Let's ei pidä kuitenkaan unohtaa, että olemme yhä käsitellä väitteitä täällä, ja se tulee olemaan varsin hankala osoittaa mitään misdoing ilman sukeltaa Googlen kuuluisa algoritmit ja sisäiset käytännöt - sitten taas, ehkä se on juuri sitä mitä Mountain View: n kilpailijat ovat sen jälkeen .

Google kohtaavat EU: n virallisia kilpailusääntöjä tutkimus sopimattomat downranking haku kilpailijoiden perin ilmestynyt Engadget on ti, 30 marraskuu 2010 06:29:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Reuters | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar