tirsdag den 30. november 2010

Infinity I-Keittiö urheilu Linux-pohjainen kosketusnäytön tietokoneeseen, tiskiallas vielä sisälly

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/30/infinity-i-kitchen-sports-linux-based-touch-screen-computer-kit/:
Olemme nähneet naurettavaa jääkaappi käsitteitä Electrolux ennen ja kuuluvat Linux käynnissä kaikenlaisia vempaimia , joten se on vain luonnollista, että käyttöjärjestelmä on löytänyt tiensä jääkaappi kehittämä Electroluxin Brasilian tytäryhtiön kanssa runsaus Sulautetut järjestelmät. Dubbed Infinity I-Keittiö, sillä urheilu Linux-pohjaisen 800 x 480 kosketusnäyttö tietokoneen ympärille 400Mhz Freescale i.MX25 SoC - joka itsessään perustuu 400MHz ARM926EJ-S ydin ja jo käytössä joissakin autoissa. Kosketusnäyttöjen on kehittänyt avoimen lähdekoodin järjestö valistuksen säätiön kirjastot ja antaa käyttäjille mahdollisuuden valvoa erilaisia jääkaappi toimii kuten sisälämpötilan lisäksi käynnissä apps toteaa, kalenterit, yhteystiedot, valokuvat ja reseptejä. Kaikki erityisen avoin lähdekoodi-muutokset kehitetty jääkaappi on myös jaettu takaisin yhteisölle Tux-hyväksytty muoti ja pian lähetetty Electroluxin sivuilla liikaa. Valitettavasti ei ole mitään mainintaa kuitenkin ominaisuuksia, kuten Internet-yhteyden (WiFi tai muuten), USB-portit, tai SD-korttipaikka on laitteen päälle. Samoin tietoja hinnoittelusta tai saatavuudesta on myös tiedossa, joten iPhone voi olla pois tekemiseen kuin mustasukkaisuus polttoainetta rasvaa vitsejä nyt.

Infinity I-Keittiö urheilu Linux-pohjainen kosketusnäytön tietokoneeseen, tiskiallas vielä sisälly alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 30 marraskuu 2010 12:17:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Linux Devices | lähde Runsaus Sulautetut järjestelmät , Enlightenment.org | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar