tirsdag den 30. november 2010

HTC työpaikkojen listalle vihjeitä E Ink-3D-arvo tulevaisuudessa, uusi North Carolina laitos

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/30/htc-job-listing-hints-at-an-e-ink-3d-filled-future-new-north/:
Kuukausia sitten, sana kadulla oli se, että HTC odotti napata jopa tyhjentää tilaa Pohjois-Carolinan Research Triangle Park laman jälkeisestä; valtava asuja, kuten Nortel vähän bullet vuonna 2009, kun Sony Ericsson läpällä toimintansa siellä ja muutti Atlantaan. Luonnollisesti vakauttaminen tietä muille teknologian yrityksiä diaan ilman overpaying kiinteistöjen. HTC on ollut äiti on mahdollisuus laajentamiseen, mutta se on melko selvää, mitä mielessä antanut useita työluetteloita äsken syntynyt tähän mennessä ennalta laitoksen RTP. Erityisen tärkeää on puolustuspuhe Näyttö ja kamera suunnitteluinsinööri - HTC kysyy, että kuka hakee rooli on jonkin verran "perehtyneisyys 3D-näyttö ja kuvantamismenetelmien" puhumattakaan "perehtyneisyys useita näyttöjä (TFT- LCD, PMOLED, AMOLED, E-muste, jne.). " Tietenkin olemme nähneet melkoisesti bullet pistettä meidän vuosina lopulta merkitys ei ollenkaan, mutta se varmasti saa meidän vaihdetta kääntämällä. Voisiko HTC työstää lukija / tabletti, joka ainakin osittain luottaa e-paperi? Olemmeko tarkoitus nähdä 3D Android laite porukka Mobile World Congress 2011? Mielikuvitusta, tässä osassa, jossa voit lentää.

HTC työpaikkojen listalle vihjeitä E Ink-3D-arvo tulevaisuudessa, uusi North Carolina laitos alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 30 marraskuu 2010 01:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Pocketnow | lähde HTC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar