tirsdag den 30. november 2010

Comcast, Level 3 Communications ruutuihin yli videoiden suoratoisto, verkko puolueettomuuden periaatteita

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/29/comcast-level-3-communications-square-off-over-video-streaming/:
Mukaan verkkojen yrityksen Level 3 Communications, Comcast ei vain voinut odottaa sen NBC juttu läpi ennen kuin päästään kaikki nykivää kanssa tutustua verkossa video, joka kertoo tason 3 19. marraskuuta, että se olisi maksettava toimittaa video Comcast asiakkaita. Taso 3 tuottaa videoita monille yrityksille yli verkostojen, mutta ajoitus on erityisen merkittävä, sillä 11. marraskuuta se allekirjoitti kaistanleveyttä märehtiä Netflix tärkeänä asiakkaana. Vaikka tämä kuulostaa juuri sellainen anti-verkon puolueettomuus roskaa, joka tekee meistä haluavat kampi jotkut OK Go , Comcast on vastannut sanomalla se tekee mitään sellaista, ja se on oikeastaan tason 3 etsivät kilpailuetua yhtäkkiä lähettää paljon tietoa päälle Comcast verkosto kuin se hyväksyy. Kaapeli-yritys menee vaatia tilanne ei ole erilainen kuin nykyiset koskee tason 3: n kilpailijoiden, ja että niin kauan kuin liikenne pysyy tasapainossa on valmis päästämään ratkaisu ilmaiseksi, mutta jos he haluavat työntää niiden kasvua (lue: Netflix) päälle Comcast putket, ne täytyy maksaa. Me odottaa ja katsoa onko tämä kaikki on vain yksinkertainen neuvotella juoni tai todellinen lakko kiista verkon puolueettomuus, mutta voit silti halua saada kertauskurssin siitä mitä verkon puolueettomuus on kyse meidän ystävä Tim Wu vain asiassa.

Jatkaa lukeneisuus Comcast, Level 3 Communications ruutuihin yli videoiden suoratoisto, verkko puolueettomuuden periaatteita

Comcast, Level 3 Communications ruutuihin yli videoiden suoratoisto, verkko puolueettomuuden periaatteita perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 marraskuu 2010 20:23:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Taso 3 , Comcast Voices | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar