fredag den 8. juli 2011

Google + suosittelee, että yritykset jarruttaa nyt, sanoo nykyiseen tarjontaan on kuluttajille suunnatun

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/07/google-recommends-that-businesses-hold-back-for-now-says-curre/:

Joten, Johnson & Johnson - olet mies, eikö? Jos olet kokeillut looping yrityksesi Google +, olet ehkä huomannut, että se ei ole aivan asennusohjelma juuri nyt. Jos et kuitenkaan GOOG oma Christian Oestlien on hieman Intel hän haluaisi sinun tietävän. Nyt Google + remains kuluttajalähtöinen juttu, mutta hän sanoi että on olemassa ryhmä insinöörejä toiling pois "hämmästyttävä Google + kokemusta yrityksille." Mitä ominaisuuksia? Äidin sana, oikeastaan, mutta meille kerrotaan, että se tulee "ylittävät kuluttajan profiilia kannalta hyödyllisyyden yrityksille." Yhtiön pyytää kärsivällisyyttä kun viimeistely on tehty, ja Googlen tulee testata vedet muutamalla markkinointkumppaneista tulevina kuukausina. Mitä kun oma LLC voi hyödyntää? "Myöhemmin tänä vuonna."

Jatkaa lukeneisuus Google + suosittelee, että yritykset jarruttaa nyt, sanoo nykyiseen tarjontaan on kuluttajille suunnatun


Google + suosittelee, että yritykset jarruttaa nyt, sanoo nykyiseen tarjontaan on kuluttajille suunnatun alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 07 heinäkuu 2011 23:17:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Mashable | lähde Google + | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar