fredag den 8. juli 2011

Pioneerin AVIC-ZHO9-MEV ensimmäinen SatNav varten hypermilers

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/08/pioneers-avic-zho9-mev-the-first-satnav-for-hypermilers/:


Oletko kytketty-ympäristön tyyppi, joka suunnittelee oman Prius matkaa noin kuinka paljon ilmanvastusta olet todennäköisesti kohtaavat matkalla Whole Foods? Iloitkaa! Nyt voit lakata huolehtimasta ja oppia rakastamaan autostereon Jos ostat Pioneerin n uusin navigaattoriin suunniteltu erityisesti sähköautoja, AVIC-ZHO9-MeV. Piiloutuvat että helppo muistaa (ja selvästi tarttuva) nimi on laite, joka arvioi auton akun jäljellä, virrankulutus ja mahdollisuuksia hyödyksikäyttö, suunnittelet reitit vastaavasti. Odottavat, että detouring alas paljon Short Hills hitaasti liikkuvassa liikenteessä alareunassa, tai ehkä se täytyy vain luopua koko ajatus tiet ja vaativia teitä vaihtaa Rautatiet . Se on myös tavallista asioita odotat Sellainen yksikkö, joten voit toistaa DVD-elokuvia 7 tuuman näyttö, vastaanottaa digi-tv ja radio sekä MP3-, WMA-ja AAC-levyjä. Yksikkö putoaa Japanissa "heinäkuun lopulla" kanssa OVH on 246750 ¥ - noin $ 3,038.11.

Pioneerin AVIC-ZHO9-MEV ensimmäinen SatNav varten hypermilers alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 08 heinäkuu 2011 08:34:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Pioneer Japani (käännetty) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar