fredag den 8. juli 2011

LG viiltää myyntitavoitteet, kamppailee älypuhelinmarkkinoiden

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/08/lg-slashes-sales-targets-struggling-in-the-smartphone-market/:

LG Logo LG on ollut karkea siitä irti hiljattain. Sen puhelimiin ole täsmälleen LUMOSIVAT arvioijat , ja jopa ne, jotka tekevät vaikutuksen osoittautua olla merkittäviä vikoja , jotka lähettävät asiakkaille, muille valmistajille. Edessä sen kamppailee pysyäkseen Jonesin, yhtiö on silvottu sen myyntitavoitteet 2011 30 miljoonaa älypuhelinta 24 miljoonaan, ja kaiken kaikkiaan luurin toimitukset 150 miljoonasta 114. Vuoden ensimmäisellä vuosipuoliskolla LG myi hieman yli 10 miljoonaa älypuhelinta - verrattuna, Samsungin laittaa noin 19 miljoonaa tällaiset laitteet käsissä kuluttajien Q2 yksin. Huolimatta lähettämistä viides suoraan neljännesvuosittain menetys on jonkin verran syytä optimismiin - menettää on yhä pienempi ja jos se koskaan saa Kinks työskennellyt ulos G2x , se täytyy vakava kilpailija your high-end Android dollari.

LG viiltää myyntitavoitteet, kamppailee älypuhelinmarkkinoiden alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 08 heinäkuu 2011 01:33:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Electronista , Reuters | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar