fredag den 8. juli 2011

LightSquared luo maaseudun Amerikassa intitiative, lupaa olla enemmän apua kuin haittaa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/07/lightsquared-creates-rural-america-intitiative-promises-to-be-m/:

Kun GPS häiriöitä kysymyksiä nyt ratkaistu , LightSquared n menossa takaisin maatila rauhoitella maaseudun Amerikassa se ​​tarkoittaa mitään pahaa. Tukku-vasta 4G LTE palvelua jo rekisteröitynyt lukuisia yhteistyökumppaneita on kääntymässä senaattori Byron Dorgan ja Reps. George Nethercuttin ja Charlie Stenholm valvomaan sen äskettäin perustetun Empower maaseudun Amerikassa aloite. Suunnitelma vaatii valvontaa palvelun bukolinen käyttöönottoa, lupaava suodatus tech pitävät GPS-riippuvainen Täsmäviljely on-piste ja torjunta-aineet pois maasi kotiin. Myös alle ehdotettujen suuntaviivojen suunnitellaan auttamaan ensiavun Network Access jos nykyisten viestintäjärjestelmien saada tyrmätty. Se on lohdullista onnittelut maalainen takaisin, että pitäisi pönkittää "laajakaista hyväksymistä kuilu" kysymyksiä tällä hetkellä vaivaavaa jääneillä alueilla. Mutta samalla se voi näyttää maanviljelijä ja teknologi voivat olla ystäviä, olemme salainen epäilys on enemmän itsekästä motivaatioita leikkiä täällä. Hit tauko LightSquared n pastorally valtuuttamisesta PR.

Jatka lukemista LightSquared luo maaseudun Amerikassa intitiative, lupaa olla enemmän apua kuin haittaa


LightSquared luo maaseudun Amerikassa intitiative, lupaa olla enemmän apua kuin haittaa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 07 heinäkuu 2011 22:07:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar