fredag den 8. juli 2011

Instagram + väri = Instacolor

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/KtbC3db8k5A/:


Jos valokuvien jakamiseen apps Instagram ja väri olisi kaveri ja on vauva, se todennäköisesti näyttää suunnilleen Instacolor App tekemä tinkerer Rakshith Krishnappa .


Pohjimmiltaan App pyrkii auttamaan Instragram käyttäjiä löytämään muita käyttäjiä niiden läheisyydessä, ja voit katsella kuvia lähettänyt ihmiset ympärilläsi reaaliajassa.


App voi ladata App Storesta nyt ja maksaa 0,99 dollari.


Siitä lähtien Color avasi valokuvien jakamiseen app , +41.000.000dollari Startup on ottaa kovat oltavat . Co-perustaja Peter Pham vasemmalle , tai potkut, mukaan toimitusjohtaja Bill Nguyen, joka myös kertoi New York Times että yhtiö on menossa takaisin ääreen .


Heidän suurin haaste juuri nyt: kukaan ei tunnu käyttävän app .


Instagram puolestaan ​​on nimenhuudon. He reilusti yli 5 miljoonaa käyttäjää nyt ja noin 100 miljoonaa kuvat on jaettu käyttäen App mennessä.


Aiemmin tänä vuonna, Instagram debytoi reaaliajassa API antaa kolmannen osapuolen kehittäjille rakentaa asioita, kuten Instacolor, joka vie sekä ideoita ja muuntautuu ne yhdeksi app (mutta käyttää Instagram perustana). Krishnappa myös rakennettu Gramfeed , Web käyttöliittymä Instagram muuten.














Ingen kommentarer:

Send en kommentar