fredag den 8. juli 2011

T-Mobilen myTouch 4G Diaesitykset pois sen kameran kyljykset (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/08/t-mobile-mytouch-4g-slide-shows-off-its-camera-chops-video/:




Olemme tunteneet lähtien ilmoitti hiljattain, että T-Mobilen myTouch 4G Slide on liikkuvan valokuvaajan iloksi ja nyt saamme nähdä kameran UI seikkailujaan video. Koska nopea muistutus, rahdinkuljettajan tuleva Gingerbread älypuhelin tehdään HTC ja ominaisuuksia Sense 3.0, dia-out QWERTY-näppäimistö, dual-core 1.2GHz Snapdragon -prosessori, 3,7 tuuman WVGA Super LCD-näyttö, HSPA +-yhteys AWS spektrin , ja temppu 8 megapikselin ampuja. F2.2 laajakulmaobjektiivi yhdistetään hämärässä pystyy anturi ja dual-LED-salama, mutta se on kameran ohjelmisto, joka todella loistaa. Kuten on Sensation , löydät tuki 1080p HD-videotallennus, mutta myTouch 4G Slide lisää useita kohtauksia, nolla laukaisuviive tekniikka, jatkuva automaattitarkennus, HDR still kaapata sekä panoraama ja purskahti tilat sekä erillinen kaksivaiheinen laukaisin. Vaikka me epäilemättä se syrjäyttää Nokian N8 ajan niin raaka kuvanlaadun Odotamme epäkohtien HTC: n uusin ominaisuus pakattu ampuja näyttämään kyntensä, kun luuri ensiesiintymisensä tässä kuussa hintaan € 199 sopimusta.

T-Mobilen myTouch 4G Diaesitykset pois sen kameran kyljykset (video) alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 08 heinäkuu 2011 15:04:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink PhoneArena , TmoNews | lähde YouTube | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar