fredag den 8. juli 2011

AT & T lanseeraa USBConnect Force 4G USB-modeemi, tarjoaa se zilch sopimusoikeuden

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/08/atandt-launches-usbconnect-force-4g-usb-modem-offers-for-zilch-on/:


Sinun on parasta olla hiton varma AT & T: n tietopalvelu on vankka teidän kulmille ennen harppaus, mutta jos olet onnistunut selviytymään tähän pitkään sans USB WWAN dongle ... No, tässä on mahdollisuus kasvaa niin paljon enemmän yhteydessä sähköpostiisi. Ma Bell on juuri antanut uusimmat USB-modeemi, USBConnect Force 4G. Hinnoitellaan suorastaan ​​herkullinen +0,00dollari kanssa kahden vuoden sopimuksen (tai 89,99 dollaria straight-up), Huawei rakennettu Stick tukee rahdinkuljettajan "4G" (lue: HSPA + ) palveluja ja tarjoaa microSD-korttipaikka kaupanpäällisiksi. Mielenkiintoista, AT & T: n avulla käyttäjät voivat ostaa tätä jälkikäteen maksettuja ja prepaid vaihtoehtoja, ja tietenkin datapalvelujen n saatavilla yli 200 kansojen niille hullu tarpeeksi maksaa siitä . Jos olet menossa post-paid, saat 5 Gt tietoja 50 dollaria / kk, kun taas prepaid ostajat voivat valita 100 Mt 15 dollaria (päivän paketti), 300MB $ 30 (viikoittain paketti) tai 1GB hintaan € 50 (kuukauden paketin). Se tulee toimimaan sekä Mac-ja PC-alustoille, ja se olisi hyllyille heinäkuuhun 17.

Jatka lukemista AT & T lanseeraa USBConnect Force 4G USB-modeemi, tarjoaa se zilch sopimusoikeuden


AT & T lanseeraa USBConnect Force 4G USB-modeemi, tarjoaa se zilch olla sopimus alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 08 heinäkuu 2011 13:48:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Hot Hardware | lähde AT & T | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar