fredag den 8. juli 2011

ISP: n sopivat Copyright hälytysjärjestelmä, suunnitelma ilmoittaa sinulle kuolemaan piratismin rikkomisesta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/08/isps-agree-on-copyright-alert-system-plan-to-notify-you-to-dea/:


Liian vähän, liian myöhään, emme pelkää. Viimeisen vuosikymmenen aikana, RIAA (muun muassa) ollut joka herää tunnin miettiminen, miten parhaiten Sue ja pelotella kaikki internet-yhteys ihmisen että edes uskalla ajatella laiton lataaminen. Nyt sanoi käytäntö on epäonnistunut surkeasti, se on vihdoin turvaudutaan jotain järkevää. Kokonaisuus ilmoitti tänään, että AT & T, Verizon, Comcast, Time Warner Cable ja Cablevision ovat aloitti kanssa RIAA ja MPAA jotta sopia kuuden vaiheessa ilmoitus, joka tulee sähköisesti varoittaa internetin käyttäjiä kun niiden osuus on käyttää laittomaan lataamiseen . Se on oikeastaan ​​ole kovin paljon erilainen kuin järjestelmiä, jotka ovat olleet paikallaan Suddenlink mitä tuntuu ikuisuuksia, mutta ainakin tämä luo vakioprotokolla että paljon voidaan noudattaa. Niin, ja ennen kuin kysyt - Missään tapauksessa mitään näistä ilmoitukset johtavat päättymiseen teidän laajakaistayhteys. Ei ole mitään keinoa ISP sopisivat sellainen asia, ja todellakin, he eivät ole täällä. Koko rähjäinen voidaan asiaa erittäin alapuolella, mutta on syytä huomata, että mitään ylimääräistä "katsomassa" menettelyt ovat käyttöönotosta; ISP vain pudottaa sinulle linjan, jos sisältö Overlord kysyy 'em on. Hyvinä aikoina ei?

Jatka lukemista ISP sopia Copyright hälytysjärjestelmä, suunnitelma ilmoittaa sinulle kuolemaan piratismin rikkomisesta


ISP: n sopivat Copyright hälytysjärjestelmä, suunnitelma ilmoittaa sinulle kuolemaan piratismin rikkomisesta alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 08 heinäkuu 2011 09:12:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Huffington Post | lähde Reuters , RIAA | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar