fredag den 8. juli 2011

Navy testit bakteerit-powered vetypolttokenno, voisi alkaa seurata oman vedenalainen Fight Club

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/07/navy-tests-bacteria-powered-hydrogen-fuel-cell-could-start-moni/:

Mikrobien polttokennot eivät ole täsmälleen uutta , mutta mikrobien polttokennot pesu meren pohjassa? Nyt se aloite saamme taakse. Naval Research Laboratoryn on tällä hetkellä toying noin kanssa ns Zero Power Ballast Ohjaus rannikolla Thaimaassa, luultavasti etsivät aarteita putosi pikaveneen yhden "Alan Garner." Väitetään, uudenaikainen vetypolttokenno perustuu bakteerien tarjota muuttuja nosteen, joka mahdollistaa itsenäisen Ocean anturi liikkua ylös ja alas veteen palstoja juurikaan mitään vaivaa. Lisäksi se voi saada energiansa mikrobien aineenvaihduntaa (joo, me puhumme kuumaa ilmaa), ja vaikka se on lähinnä käytetään mittaamaan asioita, kuten lämpötila ja paine, se voisi olla repurposed lisää seirous tehtäviä - kuten miinojen havaitsemista . Ei ole selvää sanaa vielä kun Amerikan Navy pääsevät tätä kamaa, mutta jos olisimme arvata, ne varmaan käyttää sitä selkämme takana on parempi osa pisteet.



[Kuva kohteliaisuus US Navy Reserve / Tom Boyd]

Navy testit bakteerit-powered vetypolttokenno, voisi alkaa seurata oman vedenalainen Fight Club alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 07 heinäkuu 2011 20:29:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink TG Daily | lähde Popular Science | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar