fredag den 8. juli 2011

YouTube Cosmic Panda kokeilu lisää tummempi UI, paljon kunnon puhdistus

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/08/youtube-cosmic-panda-experiment-adds-darker-ui-lots-of-spit-and/:

YouTube Cosmic Panda

Se on enemmän pyöristetty ja urheilu hieman Chrome kuin Googlen viime redesign pyrkimyksiä , mutta uusi YouTube Kosminen Panda kokeilu ei tuo tummempi käyttöliittymän elementit ja kiillotettu tuntumaa Google + videon jaon palvelun. Tämä on paljon enemmän kuin tuore maalikerros kuitenkin Sivustolla on paljon enemmän vuorovaikutteinen kokemus nyt ja voit jatkaa katsella videoita niin voit selata ja hakea - jos käytät Chrome. Channel sivuilla on myös täysin uudistettu suurienkin kuvien kanssa jokaisen videon useita layout malleja, ja helpompi käyttää muokkausmahdollisuudet. Soittolistat on myös uudistettu ja nyt kannettava yli kulkee yhdennäköisyys Leanback . Yksi asia puuttuu tällä hetkellä on integrointi Google + ja uusi navigointipalkin, mutta olemme varmoja ne piirteet lisätään vähitellen (ja jos he eivät ole, niin GOOG on todella pudotti pallon). Voit päättää nyt on menossa lähde linkkiä.



[Kiitos kaikille, jotka lähetetään tämän]


YouTube Cosmic Panda kokeilu lisää tummempi UI, paljon sylkeä ja Puolan alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 08 heinäkuu 2011 02:41:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde YouTube | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar