fredag den 8. juli 2011

Ultrawideband tech voisi yhdistää kehon lääkäreitä, tuoda Tricorders valtavirran

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/08/ultrawideband-tech-could-connect-your-body-to-doctors-bring-tri/:


Akateeminen paperi "Experimental karakterisointi UWB Channel Body Area Networks" ei uudistavat teidän psyykkinen, mutta se johtuu siitä akateemiset paperit ovat harvoin nimeltään "OMG. Tricorders ! ". Ryhmä tiedemiehiä Oregonin osavaltion yliopistossa ovat tutkineet ultrawideband tech onko se pystyy lähettämään valtava kuorma tietojen seurantaan tarvittava ihmiskehon. Kuvittele se, sykkeesi seurataan kelloa, Smart siteet tutkia veren insuliinin ja palaute-housut mittaa lihasten vastauksia, kaikki nähtävissä verkossa lääkäri. Valitettavasti et voi kiirehtiä lähimmän sairaalan ja kysynnän langallinen joitakin X Prize - palkittu sarja - siellä on pari esteitä ylitettävänä ennen kuin voit tehokkaammin lähettää elintoimintojen Twitteriin. Vaihteisto oli linja-of-sight ja energiantarve on liian laaja ja kannettavaan laitteeseen. Still, kun ajatellaan, miten kehittynyt verkkoteknologia tulee kun se on täydellinen, älä ihmettele jos sivilisaatio pysähtyy kun Quake on siirretty omaan ajallinen koru.

Ultrawideband tech voisi yhdistää kehon lääkäreitä, tuoda Tricorders valtavirran alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 08 heinäkuu 2011 00:12:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Information Week | lähde Hindawi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar