torsdag den 4. august 2011

Pandigital julkisti Nova, Planet ja Star Android tablets, "lippulaiva" laite tulee ensi kuussa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/04/pandigital-unveils-nova-planet-and-star-android-tablets-flags/:


Se on muotoutumassa olevan kiireinen kuukausi Pandigital . Kaksi päivää sen jälkeen meillä laikullinen Nova Best Buy, tähtitieteellinen kallistettu yhtiö on päättänyt virallisesti paljastaa Android tablet rinnalla Planet ja Star, jossa neljäsosa "lippulaiva" laite teilataan julkaisu syyskuussa. Kukin kolmesta liuskeista on powered by A9 Cortex-suoritin, ja sieltä seitsemän tuuman kosketusnäyttö (800x600 päätöslauselma Planet ja Nova ja 800x480 on Star, kuvassa yllä). Sikäli kuin varastointi menee, niin Planet ja Star tarjoaa 2GB sisäiseen muistiin, jossa Nova pakkaus 4GB, ja kaikki kolme tarjoavat WiFi-ja HDMI-liitettävyys. Laatat myös esiasennettuna Barnes & Noble n E-kirjakauppa App ja tarjota pääsy GetJar n App Lataa tallentaa, eikä Android Market. Honeycomb Harrastajat kuitenkin pitäisi luultavasti etsiä muualta, koska sekä Planet ja Star ajaa Android 2.2 Froyo, kun taas Nova mukana Gingerbread. Mutta kun otetaan huomioon niiden hintoja, että epäkohta voidaan helppo unohtaa. Planet, nyt saatavilla, ajaa te 189 dollaria, koska se Nova, suunniteltu laiva myöhemmin tällä viikolla (vaikka uudestaan, voit myös löytää sen Best Buy, hintaan € 170). Star puolestaan ​​tulee kauppoihin elokuun puolivälissä, ja vaivaiset 159 dollaria. Rocket ohi taukoa muutamia kuvia Nova ja Planet, kuten myös yksityiskohtaiset tiedot, koko lehdistötiedote.

Jatka lukemista Pandigital julkistaa Nova, Planet ja Star Android tablets, "lippulaiva" laite tulee ensi kuussa


Pandigital julkisti Nova, Planet ja Star Android tablets, "lippulaiva" laite tulossa ensi kuussa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 elokuu 2011 04:07:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar