torsdag den 4. august 2011

Hands-on TouchWiz UX varten Samsung Galaxy tab 10,1

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/03/hands-on-with-touchwiz-ux-for-the-samsung-galaxy-tab-10-1/:


Tänään Samsung tapahtuma New Yorkissa oli outo kohtaus - yhtiö keräsi Galaxy tabs päässä toimittajien läsnäolo ja palautettu narikka kuitit, lupaavat antaa laitteet takaisin Lehdistötilaisuuden jälkeen päättyi. Yksi Samsung Executive tunnusti epätavallinen tapahtuman luonteen ja selittää, että "tämä on ensimmäinen kerta, kun olemme järjestetään tiedotustilaisuus ohjelmistopäivityksen, ja se luultavasti ei jää viimeiseksi."



Tapahtuma on merkitty valmiiksi käynnistää merkittävä ohjelmistopäivitys on Samsungin liuskekivi - joka on asetettu saada laaja vapauttaa elokuun 5. päivä. Lehdistön edustajat kuitenkin annettiin puoli ladattu esikatselu tablet UI - kuten oli New Yorkissa Galaxy tab 10,1 omistajat, jotka oli jopa Samsung Storen tablet kädessä. Olemme pelannut noin kanssa päivityksen hieman ja ovat täynnä käytännön esikatselu sinulle tauon jälkeen.

Jatka lukemista Hands-on TouchWiz UX varten Samsung Galaxy tab 10,1


Hands-on TouchWiz UX varten Samsung Galaxy tab 10,1 alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 elokuu 2011 17:39:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar