torsdag den 4. august 2011

Saksa haasteita Facebook kasvojen tunnustamista viitaten EU tietosuojalaki

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/04/germany-challenges-facebook-on-facial-recognition-citing-eu-pri/:

Facebookin kasvojen tunnustamista ominaisuus todennäköisesti löydä liikaa hymyilee Saksassa, jossa liittovaltion sääntelijöiden on haastava sosiaalinen verkosto muuttaa tapaa, tai kohtaamaan seuraukset. Tiistaina Hampurin tietosuojaviranomainen (DPA) lähetti kirjeen yhtiön neuvonantajana sen saada käyttöoikeus ennen sadonkorjuuta biometrisiä tietoja, kuten EU: n yksityisyyttä koskevia lakeja, jotka vaativat kuluttajan suostumusta. Koska se seisoo juuri nyt, käyttäjät voivat kieltäytyä valokuva-koodaus toiminto , jonka puuhastelun kanssa tietosuoja-asetuksiaan, mutta DPA väittää, että on vielä liian invasiivisia, ja on "toistuvasti", kysyi Facebook sammuttaa ominaisuuden kokonaan. Zuckerberg & Co on nyt kaksi viikkoa aikaa vastata kirjeeseen, ja saattavat joutua sakkoa enintään € 300000 (noin 427000 dollari) Jos kompromissi ei saavutettu. Lausunnossaan, yhtiö tiedottaja Tina Kulow sanoi: "Otamme huomioon pisteitä Hampurin tietosuojaviranomainen on tehnyt ... mutta vastustan väittävät, että emme mukaisten velvoitteidemme täyttämisestä Euroopan unionin tietosuojalainsäädäntöä."

Saksa haasteita Facebook kasvojen tunnustamista viitaten EU tietosuojalaki alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 elokuu 2011 08:50:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Rekisteröidy | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar