torsdag den 4. august 2011

Nokia N8 käytetään kuvaamaan maailman suurin stop-motion elokuvan "Gulps" up kilpailu (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/04/nokia-n8-used-to-shoot-worlds-largest-stop-motion-film-gulps/:


Nykypäivän nopeasti kehittyvien älypuhelinten markkinoilla, Nokia N8 näyttää lähes ... antiikin. Mutta jos on mitään epäilyksiä, että sen kamera on edelleen kulta-mitali mestari nippu, "Gulp" tulee hiljaa kriitikot. Video näet alla on maailman suurin stop-motion-elokuva , kuvattiin rannalla Etelä-Walesissa käyttäen mikään muu kuin puhelimen kuuluisa 12 megapikselin kenno. Okei, se ei ole täysin totta, se todella tehtiin kolmea niistä, ei vain yhden, tuella massiivisen korkea nosturi nostaa ne ylös. Kaikki näkemäsi leffa - myös kalastaja ja hänen veneensä - on luonnollista kokoa, suurin kohtaus kattaa yli 11000 neliömetriä. Sumo Tiede tuotanto, kaikissa sen 90 sekunnin kunniaa, on valmis pistevääristymät alla, sillä on lyhyt dokumentti jossa selitetään, miten kaikki meni alas. Varmasti, olet joko menossa himoita N8 jälleen, tai lupaus koskaan mennä kalastamaan uudelleen.

Jatka lukemista Nokia N8 käytetään kuvaamaan maailman suurin stop-motion elokuvan "Gulps" up kilpailu (video)


Nokia N8 käytetään kuvaamaan maailman suurin stop-motion elokuvan "Gulps" up kilpailu (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 elokuu 2011 00:10:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Gizmodo | lähde BuzzFeed | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar