torsdag den 4. august 2011

Roland TR-808-muistitikku kestää syntetisaattori tyylistä, jättää musiikin ammattilaiset (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/04/roland-tr-808-flash-drive-takes-synth-style-leaves-music-to-the/:

Roland TR-808-muistitikku kestää syntetisaattori tyylistä, jättää musiikin ammattilaiset

Vielä yrittää vakuuttaa ystävillesi, että olet hullu tiedemies DJ kanssa kutistua ray ? Näytä niille harhaoppinen epäilijöille olet silti saanut jotkut (pienoiskoossa) old-school CRED tämän 8GB TR-808-muistitikku. Tämä reipas Roland kopio ei oikeastaan ​​määritellä oman hullun lyöntiä, se vain tallentaa ne, ja etuoikeus ennen tilaamista, että trendikäs seurata varastointi asettaa sinut takaisin 40 dollaria. Jos todella haluat ääni mahtava, voit aina kyllästyttää kannettavan sekoittamalla himo kanssa Korg Monotribe, joka todella tiedät, ääntelee. Hit tauko kurkistaa, mitä todella RT-808 voi tehdä, ja unelma uni että ainoa todellinen uutuus muistitikun / Synth harrastaja voi.

Jatka lukemista Roland TR-808-muistitikku kestää syntetisaattori tyyli, jättää musiikin ammattilaiset (video)


Roland TR-808-muistitikku kestää syntetisaattori tyylistä, jättää musiikin ammattilaiset (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 elokuu 2011 09:25:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Alkotabeats | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar