torsdag den 4. august 2011

Virgin Media roll out ilmainen WiFi Lontoossa, pummeja kanssa iPads iloita

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/03/virgin-media-to-roll-out-free-wifi-in-london-bums-with-ipads-re/:


Fancy hieman vapaata kuntien WiFi , Lontoo? Joo, tiedämme, palvelu on luvannut useita kertoja ennen , mutta se ei lopeta Virgin Media antamasta se ol 'college yrittää. Puheessaan sijoittajille, toimitusjohtaja Neil Berkett ilmoittanut suunnitelmistaan ​​reppuselässä ilmaiseksi palvelu on olemassa olevan kaapelin backhaul "Vuonna lähitulevaisuudessa," pönkittämällä jättämää aukkoa operaattoreiden epäluotettava 3G-peittoa. Näyttää Media ryhmittymän kaapeliverkon kulkee enimmäkseen tyhjäkäynnillä päivän aikana - siitä paljasti viime viikon tulos puhelu - ja vain neljän prosentin markkinaosuudella, Virgin voisi varmasti käsitellä ylimääräistä liikennettä. Muutto on suora laukaus BT: n vastaavia, tosin osittain vapaa tarjoaa, ja antaisi ladata nopeudet 0.5Mbps yleisölle, jossa todella paahtava 10Mbps varattu yhtiön omien internetin tilaajista. Mutta älä odota tämän liiketoiminnan laajentamiseen rikkoa Virgin pankin, joka maksaa vain "muutama miljoona puntaa," tämän ilmaisen-maksu WiFi-verkon vain pisara kahden tonnin kauhan. Kaikki mitä on jäljellä on muutaman salliva nyökkää päässä kaupungin valtuustot ja sinä lontoolaiset voi pysyä mukana uusimmat TOWIE draamaa minne ikinä menetkin.

Virgin Media roll out ilmainen WiFi Lontoossa, pummeja kanssa iPads iloita alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 elokuu 2011 20:12:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Telegraph | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar