torsdag den 4. august 2011

appMobi XDK tarjoaa ilmaiseksi cross-platform dev ympäristön Chrome verkkokauppa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/04/appmobi-xdk-delivers-free-cross-platform-dev-environment-to-chro/:


Chrome verkkokauppa tyytyväinen uuteen tulokkaaseen tänään, ja se kulkee nimellä on appMobi XDK. Vaikka lisäys on suunnattu reilusti kehittäjille, se on täysin ilmainen ja pakkauksissa melko doozy - cross-platform HTML5 ohjelmistojen kehittämiseen Web-selaimen. Kuten arvata saattaa, työkalu on täydellinen tekemästä hakemuksia alla ajaa Google Chrome, mutta saat tämän ... Se on myös omiaan luomaan natiivi apps toimitettavaksi Applen App Store ja Android Market . Kuten mikä tahansa toimivaltainen kehitysympäristö, ja siinä on koko joukko testausvälineitä sekä kyky testata sovellusten kautta näytön emulointi ja suoraan kohdelaitteen. Laitteisto integraatio on toteutunut JavaScript laitteisto abstraktio, joka mahdollistaa pääsyn kamera, GPS, kiihtyvyysanturi ja niin edelleen. Lisäksi alustan ylpeilee täydellinen yhteensopivuus PhoneGap , eli voit helposti transition Jos sinulla hanke toimii. Jos olet jo koukussa, muista tarkistaa PR tauon jälkeen, joka kuvaa esimerkiksi herkkuja kuten in-app hankinta ja turvallinen käyttäjätunnistus, jotka ovat tehneet mahdolliseksi appMobi n pilvipalveluihin.

Jatka lukemista appMobi XDK tarjoaa ilmaiseksi cross-platform dev ympäristön Chrome verkkokauppa


appMobi XDK tarjoaa ilmaiseksi cross-platform dev ympäristön Chrome verkkokauppa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 elokuu 2011 01:34:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Chrome verkkokauppa | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar