torsdag den 4. august 2011

Googlen osoitteet Microsoftin patenttia hyökkäys vastaus, sanoo se ei sortunut sen tarjous

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/04/google-addresses-microsofts-patent-attack-response-says-it-d/:

Apple saattaa silti olla pysyä pois Fray, mutta näyttää siltä, ​​meillä on nyt täysi-edestakaisin Googlen ja Microsoftin jälkeen entinen yhtiön blogikirjoituksen eilen , että väitetyt "vihamielinen järjestämä kampanja" vastaan ​​Android puolelta Microsoft, Apple, Oracle ja muut. Viimeisimmät Sana tulee jälleen Googlen johtaja ja lakiasiainjohtaja David Drummond, joka on päivitetty hänen alkuperäiseen viestiin kanssa vastauksena siihen, mitä hän kutsuu Microsoftin "vääriä Sainpas." Kuten voit palautusmenettely myöhään eilen, Microsoft toi esiin, että se oli tarjonnut Google mahdollisuus tehdä tarjous yhdessä sen kanssa Novell patentteja, ja että Google kääntyi se alas. Mukaan Drummond, mutta tällainen yhteinen hankinta olisi "poistettu mitään suojaa näihin patentteihin voisi tarjoutua Android hyökkäyksiä vastaan ​​Microsoft ja sen hinnoittelu kanssa" ja että se "ei taivu." Lisäksi hän todetaan edelleen, että oikeusministeriö on mahdollinen väliintulo hankinta - mikä edellytti voittanut ryhmä antaa luvan avoimen lähdekoodin - vain varmuuskopioitu Googlen tapauksessa ja vahvisti alkuperäisessä kohdassa, että sen "kilpailijat käyvät patentti sota Android ja yhdessä estää meitä saamasta patenttia, joka auttaisi tasapainottamaan vaa'at. " Ei vieläkään vastausta Microsoft tätä, mutta me Suosittelen pysyä kuulolla.

Googlen osoitteet Microsoftin patenttia hyökkäys vastaus, sanoo se ei sortunut sen tarjous alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 elokuu 2011 16:28:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Virallinen Google Blog | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar