fredag den 28. januar 2011

VW vahvistaa se rakentaa hyper-tehokas XL1, Autocar pääsee ajaa peräkkäin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/28/vw-confirms-it-will-build-hyper-efficient-xl1-autocar-gets-to-d/:
VW vahvistaa se rakentaa 313mpg XL1 diesel, Autocar pääsee ajaa peräkkäin
Ajattele Volkswagen XL1 käsite on liian kaukana siellä ikinä rakennettu? Kerro tuo ukot on Wolfsberg. Saksan lähde Automobilewoche ilmoittaa, että avainhenkilöt Ferdinand Piech ja Martin Winterkorn molemmat vahvistaneet, että auto valmistetaan pieniä määriä, ensin Saksassa ja myöhemmin tulossa Yhdysvaltoihin ja Kiinaan. Se saa virtansa dieselmoottorin alle yhden litran iskutilavuus, toimitusjohtaja 313mpg yhdistetty (että Imperial, 260mpg amerikkalaisen yksikköä) ojentaen vain 48hp ja onneksi apuna 27hp sähkömoottori. Ei paljoa, mutta tarpeeksi 1750 lb auto, joka Autocar kirjeenvaihtaja Milton Holloway sai ajaa ja sanoi mielestä "täysin lajiteltu" huolimatta moottori, joka on hieman rattly. Se on diesel, kun kaikki.

VW vahvistaa se rakentaa hyper-tehokas XL1, Autocar pääsee ajaa peräkkäin perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 tammikuu 2011 10:27:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Autoblog Green | lähde Automobilewoche , Autocar | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar