fredag den 28. januar 2011

Pioneer Elite HDTV ratsastaa jälleen vuonna 2011 ... kuten rebranded Sharp LCD

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/27/pioneer-elite-hdtvs-to-ride-again-in-2011-as-rebranded-sharp/:
Se oli synkkä päivä, kun Pioneer ilmoitti mahtava Kuro HDTV olisi enää, mutta Pioneer Elite brändi on edelleen merkittävä arvovalta ja palaa vuonna 2011 uusien huippuluokan televisiot. Huono uutinen? Ne LCD, ei plasma, valmistanut sen kumppanin Sharp, ei täysin yllättävää liikkua koska tämä oli alkuperäisen suunnitelman Kuro brändi vuonna 2008. Ilmeisesti sekä näkemään mahdollisuuksia Sharp päästä kalliimpiin AV huutokauppakamareita ja integraattoreille sen tuotteita, kun taas Pioneer on tv vastaa sen jatkuvan Pioneer Elite Blu-ray-soitin ja vastaanotin linjat. Vaikka vaikuttava paikallinen himmennys demon CES emme vielä tiedä Sharp voi luoda tarpeeksi uusia pikseliä tilalle mitä kerran oli, mutta meidän pitäisi selvittää varmasti, kun uudet mallit saapuvat vuoden lopussa, tarkista lehdistötiedote jälkeen tauko lisätietoja.

Jatka käsittelyssä Pioneer Elite HDTV ratsastaa jälleen vuonna 2011 ... kuten rebranded Sharp LCD

Pioneer Elite HDTV ratsastaa jälleen vuonna 2011 ... kuten rebranded Sharp LCD perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 tammikuu 2011 20:58:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Kahdesti | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar