fredag den 28. januar 2011

Microsoft: tabletit vaikuttavat Q4 tulos, netbooks viime huipputasolta

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/27/microsoft-tablets-affected-q4-earnings-netbooks-past-their-pea/:
Meillä oli vahva (okei, todella vahva) tunne, että iPad oli osasyynä Microsoftin katoamassa Windows tulojen Q2 , mutta ei mitään, kuten hieman vahvistusta Redmond. Aikana ansioita puhelun, Microsoft talousjohtaja Peter Klein kysyttiin tabletit cannibalizing PC, johon hän vastasi:
Luulen, että Bill [Koefoed] puhui vähän hänen kommentteja netbooks ja miten minikannettavien olivat he lyövät piikin viime vuonna Q2, ja uskon, mitä olemme nähneet, aikana tänä vuonna kuluttaja tilaa Jotkut kyseinen määrä on korvattu uudemmilla laitteilla kuten ultrakannettavien ja tablettia. Ja suurelta osin nämä ovat toisen laitteita, ei ensisijainen laitteita. Ja se aiheutti hieman vetää kuluttajan puolella.
Tämä tuntuu myöntämään, että ihmiset eivät osta Windows 7 tabletin , mutta kumpaakaan, se on nyt täysin selväksi, että Microsoft kärsi aikana back-to-school ja lomakautta, koska kuluttajat ovat saattaneet aiemmin piristyi Windows 7 Starter netbook meni ja kiiltävä uusi iPad (tai ehkä Galaxy välilehti loppupuolella neljännes) tai tehokkaampi ULV ultraportable. On selvää, siirtyminen tabletit on odotettavissa, mutta tämä vähän tietoa ultraportables on melko kertoo myös - näyttää edelleen vahvistaa, että ihmiset etsivät enemmän virtaa kuin Intelin Atom, vaikka emme todellakaan ymmärrä, miten lisääntynyt ultraportable myynti olisi "vetää kuluttajan puolella" Microsoftin liiketoiminnan harkitsee ultraportables Windows 7 Home Premium-tai Professional.

Valitettavasti Klein ei mainittu Microsoftin tulevan tabletti suunnitelmia, mutta totesi, että miniläppäreihin olivat ohi heidän ensisijainen. Olemme melko varmoja, että " seuraava versio Windows "tai jotain Tablet OS Microsoft suunnittelee voinut tulla pian riitä kaikille. Tai hei, voisimmeko ehdottaa elvyttää Courier ?

Microsoft: tabletit vaikuttavat Q4 tulos, netbooks viime huippunsa perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 tammikuu 2011 23:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Etsii Alpha | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar