fredag den 28. januar 2011

Geolocation app vetoaa sisäinen laupias samarialainen, tekee sinusta amatööri EMT

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/28/geolocation-app-appeals-to-your-inner-good-samaritan-makes-you/:
Kun menet sydänpysähdys, sinulla noin kymmenen minuuttia elää, jos et saa lääkehoitoa, ja keskimääräinen hätätilanteissa aika on seitsemän minuuttia, kun soittaa 911. Kun pyritään saamaan ihmiset apua nopeammin ja hyödyntää iPhonen hengenpelastus kykyjä , San Ramon Valley Palonsuojaus District Kaliforniassa on luonut FireDepartment app värvätä apua porvarit torjunnassa (valitettavasti) tulokset eliniän syöminen ystävä . IPhone app - Android ja BlackBerry versiot ovat tällä hetkellä toimii - antaa hätä hätäkeskuksen ilmoittaa käyttäjille kautta tekstin lähellä kriisiä. Niille tunne sankarillinen, sovellus näyttää kartan, jossa uhrin sijainnin ja läheisille automaattinen sähköinen defibrillaattorit , ja tarjoaa "elvytys muistutuksia", mikäli et CPR teddy-toting tyyppi . Nyt palvelu toimii vain San Ramon, mutta on olemassa suunnitelmia sataman sitä käyttää muualla. Tämä tarkoittaa, että voimme odottaa kansakunnan amatööri EMTs, mikä tekee meistä kiitollisia, että suusta suuhun-ei ole enää osa elvytystä. Tarkista video tauon jälkeen nähdä app toiminnassa.

Jatka käsittelyssä Geolocation app vetoaa sisäinen laupias samarialainen, tekee sinusta amatööri EMT

Geolocation app vetoaa sisäinen laupias samarialainen, tekee sinusta amatööri EMT perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 tammikuu 2011 08:59:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink O'Reilly Radar | lähde San Ramon Valley Palontorjunta District | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar