fredag den 28. januar 2011

Alphyn Teollisuus takit pelata iPad lähellä rinnassa kiinni älypuhelimet ranteeseen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/27/alphyn-industry-jackets-play-ipad-close-to-the-chest-stick-smar/:
Kun käynnistyksen Alphyn Industries puhuu päällysteellä Apple iPad, yhtiö tarkoittaa sitä kirjaimellisesti - tämä PADX-1 Ledge on istuva polyesteri ja silikoni puseroon vetoketjullinen hylly sekä suojaamaan pöydältä ja tarjoavat helpon pääsyn. Twin hihnat mahtuu jopa liuskekiveä työ-ystävällinen asema, liitetään kantavien hihnat rakennettu takki täysin jakaa painon - tekniikka perustaja Ben Raviv oppinut ballistiset asiantuntija puolustustarvikkeiden toimittaja HighCom Security. At $ 285, se on varmasti investointeja, mutta löysimme kaavussa niin mukava ja melko lämmintä, kun me pukeutuivat tänään Macworld 2011, ja vaikka läheisyys näytön meidän rinnassa ei tee helppo kirjoittaa, se on enemmän hyötyä kuin muita tuotteita voisimme nimi.

Alphyn sai myös toinen 285 dollaria takki, SOMA-1, joka myös kirjaimellisesti tikkuja iPhonen tai iPod touchin ylös hihaan. Emme voineet käyttää tätä, mutta me ihailimme rakenne, vetoketjullinen kanava, joka kulkee aina yhden käden yhteydessä ja tallentaa nappikuulokkeet ja paksu läpinäkyvä kalvo ranne asennettu käyttöön. Löydät PADX-1 saatavilla nyt, ja SOMA-1 Facebookiin ennakkoon osoitteessa Alphyn verkkosivuilla. PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Alphyn Toimiala takit pelata iPad lähellä rinnassa kiinni älypuhelimet ranteeseen

Alphyn Teollisuus takit pelata iPad lähellä rinnassa kiinni älypuhelimet ranteeseen perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 tammikuu 2011 19:28:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar